Πέμπτη, Νοεμβρίου 17, 2005

Hail to true metal

Χθες είδα ότι οι Iron maiden βγάλανε έναν ακόμα live δίσκο. Ζήτω στα ιερά τέρατα του μέταλ που συνεχίζουν να ακολουθούν το σωστό μονοπάτι χωρίς να ξεπουλιούνται όπως μερικοί μερικοί προδότες που πρέπει να καούν στις ιερές φλόγες του Heavy metal.
Ναι, τα παραπάνω είναι σαρκαστικά σχόλια. Πώς την έχουν δει δηλαδή, κάθε studio album κια μετά ένα live; Και εντάξει, 18€ για να ακούσεις έναν λαχανιασμένο Dickinson είναι πολλά, ειδικά όταν έσκασες άλλα 18 πριν 2-3 χρόνια. Και μετά οι μεταλοπατέρες λένε ξεπουλημένους κάποιους που ακόμα δεν έχουν βγάλει επίσημο live δίσκο...

ΥΓ: Προσωπικές ανώνυμες επιθέσεις μέσω blog είναι απλά απαράδεκτες και άνανδρες. Αν έχετε κάτι να πείτε, πείτε το στα μούτρα του άλλου.

5 σχόλια:

  1. Σου λέω κατάμουτρα ότι είσαι άρρωστος. :ΡΡΡΡ

    Ντάξει, τώρα, ποιος δεν είναι εμπορικοποιημένος πλέον; Οι πάντες είναι εμπιροκοποιημένοι. Δε θα έκρινα ποτέ ένα συγκρότημα από αυτό, εκτός αν ήταν ένα άθλιο, ελεεινό συγκρότημα που έπαιζε χάλια και, συγχρόνως, ήθελε και λεφτά. Ε όχι, ρε φίλε, τότε δε θα το άξιζε. Οι Raphsody, πχ, για μένα είναι υπερβολικά εμπορικοποιημένοι και έχουν πολύ περισσότερη φήμη απ'ό,τι τους αξίζει. Αλλά οι Maiden; Όχι, δε νομίζω.

    Πληροφοριακά, ούτε εγώ αγοράζω live album. Ποτέ. Δε μ'αρέσουν τα live' προτιμώ τη studio version. Δόξα τω Θεό, καπιταλισμό έχουμε' αν θες αγοράζεις, αν δε θες δεν αγοράζεις. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απλά πάνε λίγο δίσκος - live - δίσκος - live από το 2000 και μετά και είναι κάπως όλο αυτό. Αυτό δε πάει στο συγγρότημα, αλλά στα μεταλλικά πρόβατα που μας πρίζουν πόσο ΤΡΟΥ είναι οι Maiden και οι κάθε Maiden

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιχάλη κι εγώ συμφωνώ με το Βάρδο για τα live. Μέχρι τώρα πίστευα πως είμαι από τους πολύ λίγους ανθρώπους που δεν τους αρέσουν τα live. Τώρα βρέθηκε κι ο Βάρδος. :P Προτιμάω πιο πολύ την studio version γιατί δεν έχει χειροκροτήματα/φωνές ανθρώπων/είναι πιο προσεγμένη.

    Υ.Γ. Thanks.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το υστερόγραφο με κόλλησε λίγο. Ελπίζω να ξεπεράστηκε το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νομίζω πως ξεπεράστηκε. Δε γνωρίζω, δεν ασχολήθηκα περισσότερο με αυτό πέρα από το ΥΓ, επειδή πραγματικά δεν άξιζε περισσότερο την προσοχή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή