Τρίτη, Οκτωβρίου 25, 2005

H φάρμα των ζώων

Δεν πάμε καλά στη σχολή μου. Για αρχή τρέχουμε να δούμε τι διάολο παίζει με την αλλαγή του προγράμματος φοίτησης και τα ρυθμιστικά μέτρα για τους υπόλοιπους. Σήμερα κυκλοφόρησε βρώμα ότι 2 υποχρεωτικά μαθήματα θα γίνουν επιλογής κια μάλιστα από φοιτιτική παράταξη μεγάλου κόμματος, τη στιγμή που όλοι οι υπόλοιποι την διαψεύδουν.
Αλλά στην όλη ζούγκλοποίηση βοηθάνε και οι διδάσκοντες: καθηγητής έχει αναθέσει εργασία στην οποία πρέπει να μοντελοποιήσουμε την ταξινόμηση των κατοικιδίων της γειτονιάς μας (μωρέ καλά τα λέει ο καθηγητής που μας κάνει βάσεις δεδομένων, η ανάλυση πληροφοριακών συστημάτων είναι άστα να πάνε - κλασικές επιστημονικές βεντέτες :P) και ανάμεσα στα άλλα μας βάζει ως κατοικίδιο την κότα. Την οποία κότα συμφοιτητής μου την κατέταξε στα ερπετά. Θα πάω στη ζούγκλα με τον Ταρζάν στο τέλος...
Και για να λύσω μια απορία αναγνώστριας, η ταινία που είδα χθες ονομαζόταν Cradle of Fear. Θέμα της ένας σατανιστής κανίβαλος υπνοτιστής που αναθέτει σε ένα δαίμονα (τον δαίμονα τον παίζει ο τραγουδιστής των Cradle of Filth, που παρεπιπόντως παίζει καλύτερα από όλους στην ταινία) να εκδικηθει για την φυλάκιση του. Το αποτέλεσμα: 4 αλληλένδετες ιστορίες με ακραίο gore (το οποίο είναι για γέλια) αρκετούτσικο σεξ, ανωμαλία, ανωμαλία, ανωμαλία, χάλια ερμηνίες, χάλια ήχο, χάλια σενάριο, μηδαμινό budget, εφέ που στην καλύτερη φαίνονται κακά, στη χειρότερη είναι ανεκδιήγητα.
Έχει 2-3 καλές σκηνές, μερικές έξυπνες ιδέες, μια ιστορία από τις 4 ιστορίες να ψιλοεπιπλέει, αρρώστια,αρρώστια, αρρώστια. Αν είχαν λεφτά ίσως έβγαζαν κάτι καλύτερο από το ξεκοίλιασμα ενός λούτρινου γάτου (που νιαούριζε αφού του είχαν βγάλει τα άντερα) ένα δαιμονικό πλάσμα- απομίμηση του alien, μερικούς από τους πιο ψεύτικους φόνους σε ταινία τρόμου.
Μόνο για οπαδούς των Cradle of Filth και για παρέα με πίτσες, μπύρες και μια ηλίθια ταινία τρόμου για να γελάσετε.

Τραγούδι της ημέρας: Guns and roses - Welcome to the jungle.

1 σχόλιο:

  1. Ζούγκλα, αδελφέ. Ζούγκλα. Κι ακόμα χειρότερα.

    Δες μόνο τις μαϊμούδες που πηδάνε από δέντρο σε δέντρο, προς αναζήτηση μπανάνας. (Όχι, δεν αστειεύομαι.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή